Nordijsko hodanje-kvalitetno iskoristi svoje vrijeme i priključi se!

Pozivamo sve zainteresirane umirovljenike, da nam se pridruže na besplatnim radionicama nordijskog hodanja. Radionice se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom. Za više informacija o terminu i mjestu održavanja, molimo Vas da nas kontaktirate putem web stranice, slanjem e-maila: vitalniumirovini@gmail.com ili nas kontaktirajte na broj 097/750-3923. Vidimo se!

Prilikom dolaska na odabrani program potrebno je donijeti kopiju osobne iskaznice i dokaz da ste umirovljeni (presliku rješenja o mirovini i/ili odrezak od mirovine ili obavijest banke o mirovini i sl.).

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ podržanog od Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).

Scroll to top
ESF