Informatičke radionice za umirovljenike-poziv

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ podržanog od Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).

Pozivamo sve umirovljenike Grada Zagreba, da se priključe besplatnim informatičkim radionicama koje će se održati u četvrtak, 17.06.2021. od 12:00 do 12:45 sati.

Da bi se pridružili potrebno je napraviti prijavu telefonski na broj 097/750-3923 ili na e-mail: vitalniumirovini@gmail.com.
Također, za sudjelovanje na radionicama potrebno je priložiti kopiju osobne iskaznice (zbog evidencije polaznika) te odrezak od mirovine (bez iznosa mirovine) ili istovjetni dokument pod nazivima (ovisno o banci) ,,Obavijest o mirovinskim primanjima’’, ,,Obavijest o mirovini” i sl. (Prikupljene osobne podatke čuvat će Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života (Korisnik) kao provoditelj radionice. Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se povjerljivo i koristiti isključivo u svrhu evidencije te se neće prosljeđivati trećim osobama. Prikupljeni osobni podaci ne koriste se u marketinške svrhe niti se javno objavljuju. Prikupljeni osobni podaci koriste se isključivo u gore navedene svrhe te se čuvaju samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podaci obrađuju, a sve sukladno pravnoj regulativi.)

Za više informacija o radionicama i projektu javite nam se putem web stranice: https://vitalniumirovini.eu/ ili nam pišite na mail: vitalniumirovini@gmail.com.

Scroll to top
ESF