Skijanje za umirovljenike-poziv na sudjelovanje

Poštovani,

U suradnji sa Ski & Snowboard klubom Maksimir, kao partnerom, Udruga Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života poziva sve umirovljene s područja Grada Zagreba da se pridruže besplatnoj aktivnosti “Skijanje za umirovljenike” na zagrebačkom Sljemenu. Aktivnost počinje 03.02.2022. godine i biti će organizirana 2x tjedno, utorkom i četvrtkom. Osim stručnog osoblja, učitelja skijanja i kineziologa, sve polaznike radionice škole skijanja čeka karta za žičaru te oprema.

U aktivnostima mogu sudjelovati svi zainteresirani umirovljenici, neovisno o stupnju predznanja. Ovim projektom želimo omogućiti umirovljenicima koji nikada nisu stali na skije, da to prvi put učine s nama, ali i onima koji skijaju već godinama, pružiti novo iskustvo, mogućnost socijalizacije te upoznavanje novih ljudi sličnih interesa.

Prijevoz do Sljemena je opcija, ukoliko bude više prijavljenih. Aktivnost će se održavati od 10 sati, a za sve ostale informacije, biti ćete obaviješteni nakon prijave.

Da biste se pridružili potrebno je napraviti prijavu telefonski na broj 097/750-3923 ili na e-mail: vitalniumirovini@gmail.com

Uz prijavu, ukoliko do sada niste sudjelovali u našim aktivnostima, potrebno je priložiti presliku Vaše osobne iskaznice (obje strane), presliku rješenja o mirovini (sve stranice – iznosi se mogu zatamniti jer nisu bitni) i/ili odrezak od mirovine ili dokaz od banke (obavijest o mirovinskim primanjima, obavijest o mirovini i sl.) kako bismo Vas mogli evidentirati kao umirovljenika.

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ podržanog od Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).

Scroll to top
ESF