Skijanje za umirovljenike – poziv za 10.02.2022.

Poštovani,

U suradnji sa Ski & Snowboard klubom Maksimir, kao partnerom, Udruga Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života poziva sve umirovljene s područja Grada Zagreba da se pridruže besplatnoj aktivnosti “Skijanje za umirovljenike” na zagrebačkom Sljemenu. Aktivnost će se održati u četvrtak, 10.02.2022. Osim stručnog osoblja, učitelja skijanja i kineziologa, sve polaznike radionice škole skijanja čeka karta za žičaru,oprema i prijevoz.

U aktivnostima mogu sudjelovati svi zainteresirani umirovljenici, neovisno o stupnju predznanja. Ovim projektom želimo omogućiti umirovljenicima koji nikada nisu stali na skije, da to prvi put učine s nama, ali i onima koji skijaju već godinama, pružiti novo iskustvo, mogućnost socijalizacije te upoznavanje novih ljudi sličnih interesa.

Da biste se pridružili potrebno je napraviti prijavu telefonski na broj 097/750-3923 ili na e-mail: vitalniumirovini@gmail.com

Uz prijavu, ukoliko do sada niste sudjelovali u našim aktivnostima, potrebno je priložiti presliku Vaše osobne iskaznice (obje strane), presliku rješenja o mirovini (sve stranice – iznosi se mogu zatamniti jer nisu bitni) i/ili odrezak od mirovine ili dokaz od banke (obavijest o mirovinskim primanjima, obavijest o mirovini i sl.) kako bismo Vas mogli evidentirati kao umirovljenika.

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ podržanog od Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).

Scroll to top
ESF