Predavanje o Alzheimerovoj bolesti-poziv umirovljenicima

Pozivamo sve umirovljenice i umirovljenike Grada Zagreba na besplatno predavanje i savjetovanje pod temom: “PREPOZNAJETE LI SIMPTOME ALZHEIMEROVE BOLESTI?” koje će se održati 31.03.2022. u 17 sati, na adresi: KAPTOL 27, TRIBINA GRADA ZAGREBA.

Alzheimerova bolest je progresivna bolest mozga karakterizirana gubitkom pamćenja, sposobnosti rasuđivanja i promjenama osobnosti. Osim što se radi o vodećem javnozdravstvenom problemu, ovaj poremećaj predstavlja najčešći oblik demencije koji zahtjeva pravodobno prepoznavanje i liječenje.
Dr. Sanja Klajić Grotić će vas upoznati sa simptomima i načinom prepoznavanja najranijih simptoma bolesti i uputiti u načine kako reagirati i pomoći, a glumica Denis Grabarić će svojim scenskim nastupom ilustrirati simptome.

Da bi se pridružili potrebno je napraviti prijavu telefonski na broj 097/750-3923 ili na e-mail: vitalniumirovini@gmail.com.

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ podržanog od Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).

Scroll to top
ESF